• Масово рекламиране във ФейсБук. Достигнете до огромна аудитория за кратко време и на изгодна цена.

  • Оптимизиране на Гугъл рекламни кампании. Плащайте по-малко, за повече кликове.

  • Интернет рекламиране в най-подходящите сайтове за вашите цели. Консултации, проучвания, подбор и посредничество, за да получите възможно най-доброто за сумата която сте решили да инвестирате в реклама.


Google реклама

Оптимизиране на Гугъл рекламни кампании. Плащайте по-малко, за повече кликове.

Ако рекламирате в Гугъл (или смятате да рекламирате там) и искате да намалите сумата която давате, но да запазите и дори да увеличите броя на потребителите, които привличате от там, то тази услуга е за Вас.

Заплаща се месечна такса. Получавате поддръжка и оптимизация на CPC рекламата в google. Подходяща е както за хора които вече рекламират в google, но нямат необходимото време ежедневно да следят кампанията и правят необходимите корекции, така и за нови клиенти, които досега не са рекламирали в Гугъл и нямат необходимия опит.

Възможно е да се ползва както вече Ваш съществуващ акаунт, така и да се направи нов. И в двата случая имате постоянен достъп и можете да си следите изразходваните средства. За тези които нямат необходимата дебитна или кредитна карта за да си заплащат сумите за реклама към Гугъл или не желаят да се занимават с това, публикуваме рекламата в наш акаунт и се грижим за всички плащания. В този случай през определено време на клиента се предоставят подробни извлечения на статистиките за изразходените средства и получените потребители (кликове).

Ако се интересувате от този вид реклама, може да ни пишете от тук - За контакти.