• Масово рекламиране във ФейсБук. Достигнете до огромна аудитория за кратко време и на изгодна цена.

  • Оптимизиране на Гугъл рекламни кампании. Плащайте по-малко, за повече кликове.

  • Интернет рекламиране в най-подходящите сайтове за вашите цели. Консултации, проучвания, подбор и посредничество, за да получите възможно най-доброто за сумата която сте решили да инвестирате в реклама.


Facebook реклама

Предлагаме Ви нова и много атрактивна услуга, директно рекламиране във ФейсБук с възможност да се достига до над 1 000 000 потребители наведнъж.

Какво представлява този вид реклама?
Чрез този пакет, ваша реклама (на сайта Ви) ще бъде публикувана на профилите (стените) на потребители във facebook. Всяка публикация (пущане на рекламно съобщение) се показва и публикувана на наши страници с общо до над 1 000 000 facebook потребителя. По този начин освен на всеки един от тях, има възможност и всеки който отвори профилите им да я види.

Какво представлява рекламното каре?
Стандартно то съдържа заглавие, URL адрес, описание и снимка по избор от вашия сайт. Допълнително може да се постави и още едно описание до 150 символа. Възможни са и по-различни публикации, ако проявявате интерес и желаете рекламата Ви да се поставя и допълнително, пишете ни и ще Ви предложим варианти.

Рекламни пакети.
Предлагаме различни рекламни пакети. Всеки от тях може да бъде с различен брой публикации на ден и до различен брой facebook потребители. Има възможност, за определяне в кои часове да бъдат пущани рекламите, за постигане на максимален ефект.

Ако желаете да Ви изпратим оферти и цени за този вид реклама, може да ни пишете от тук - За контакти.

Разяснение.
Искаме да уточним, че този вид реклама не минава през вградената рекламна мрежа на ФейсБук. Рекламирането става чрез наши facebook страници. Ако проявявате интерес към вътрешната рекламна мрежа на ФейсБук пишете ни.